Woontrends gespot door LouHome op Maison & Objet

Parijs2              Botanic

Maison & Objet in Parijs! Een internationale woonbeurs waar je als styliste zeker geweest moet zijn. LouHome was er in het weekend van 2 en 3 september. Een heerlijk inspiratieweekend. Welke woontrends zijn er door LouHome gespot? Lees en geniet mee!

Internationale woontrend en het nieuwe zwart/wit

Andere landen en culturen stonden centraal op Maison & Objet. Je hoeft niet ver te reizen om deze leuke woonaccessoires te kunnen bemachtigen, want verschillende merken hebben dit nu in NL in hun assortiment. Geef je interieur een werelds tintje met houten maskers, opvallend aardewerk servies, stoere manden, veren, tropische planten en gave stoffen en kleden. Mix en match zwart/wit met felle kleuren of juist zwart/wit met rotan, riet of hout. Alles mag gezien worden, dus haal je souvenirs maar weer tevoorschijn.

Zwart/wit             Zwart/wit

Natuurlijke woontrend/ Botanisch

De botanische trend is er nog steeds, maar uitgebreid met nieuwe kleuren en materialen. Veel grote kamerplanten en hangplanten in combinatie met natuurlijke materialen, zoals een rotan stoel of lampenkap en met robuust houten producten zoals schalen, plantenbakken en fotolijstjes. Verder zag je volop dieren- en plantenprints op posters, kaarten en kussens. En op de vloer rieten matten of stoere gewassen linnen kleden in mooie vergrijsde in elkaar overgelopen kleuren. Voor een mooie natuurlijke basis in je huis!

Botanic             Botanic

De trendkleuren 

Okergeel is nog steeds een trendkleur, nu in combinatie met de kleuren denimblauw, donkerrood en zeegroen. Verder zag ik mooie vergrijsde pastelkleuren. En inderdaad het stoere jeansblauw gecombineerd met de kleur goud en mix dit met gave groene planten in huis en je hebt een stoere basis voor in je interieur!

Parijs8            Parijs

Leef je uit in je eigen interieur met deze trends en heb je toch nog interieuradvies nodig? Neem dan gerust contact met mij op!

Creatieve groet van LouHome