Laat de Lente maar komen!

FullSizeRender-88

LENTE!

Aankomend weekend start de maand april met veel zon en hoge temperaturen! We gaan weer naar buiten!

Is jouw tuin al klaar voor de lente? Welke trends zijn er dit voorjaar?

De tuin wordt een verlengstuk van je huis. Het verschil tussen binnen en buiten zal vervagen. De tuin wordt steeds minder een ruimte op zich, maar komt steeds meer in verbinding te staan met je huis. De stijlen, sfeer en kleuren die je binnen hebt gecreëerd zet je door in je tuin of juist andersom. Ook qua meubels zorg je voor een eenheid. Binnen is buiten en buiten is binnen.

Uiteraard veel groen en natuurlijke materialen in je tuin en weinig steen. We worden rustig en genieten vooral in een natuurlijke omgeving. Een eigen moestuin hoort hier ook zeker bij, verrukkelijk toch die verse kruiden uit eigen tuin? En natuurlijk mag die buitenkeuken niet ontbreken, heerlijk buiten eten zoals we op vakantie ook doen!

Het wordt een knallend voorjaar met de kleur geel. Een kleur waar iedereen vrolijk van wordt en deze kleur combineert geweldig met het verse groen in de tuin! Geel combineert ook mooi met zwart/wit, dan spreekt de kleur geel nog meer. Kies voor gele accessoires, zoals tuinkussens, lantaarns of tuinstoeltjes. Maar je kunt natuurlijk ook kiezen voor een gave gele wand in de tuin.

Wil je nog meer inspiratie op doen voor je huis en tuin? Of tips over welke accessoires en planten in jouw huis en tuin passen? Laat je dan volop inspireren en adviseren op zaterdag 16 april bij Intratuin Voorschoten. Schrijf je nu in voor een woonadvies! https://www.facebook.com/events/481861882014880/

Leef je uit dit voorjaar en geniet van het buitenseizoen!

Bloggroet van LouHome

Trendkleur geel    FullSizeRender-87